Showbiz

#cronica de film #caravana cinematografica #comedie neagra

Caravana Cinematografica - cronica de film

Bag de seama ca fantoma comunismului inca mai bantuie cinematografia noastra. Cum ma minunam eu ca anul acesta nu prea avem filme autohtone care abordeaza (pentru a nu stiu cata oara) comunismul, ma trezesc ca apare pe piata razboi ?

Caravana cinematograficaCaravana Cinematografica are un mare plus la capitolul personaje. Lui Titus Muntean i-a iesit foarte bine portretizarea personajelor, care-ti par de multe ori familiare: nea Plopu - podarul nepasator, Pista - prostul satului, Tanasie - presedintele Sfatului Popular Mogos, Gica Atanasiu - militianul tantalau, domnul Benea - directorul scolii etc.

Ca si in Francesca, Dorian Boguta joaca rigid si trist, insa spre deosebire de rolul din pelicula lui Bobby Paunescu , mai exista si momente in care reuseste sa ne smulga cateva zambete.

De ce mergem sa vedem Caravana cinematografica ?

Pentru a rade inca o data cu gura pana la urechi de metodele stupide, de altfel, prin care Partidul Comunist vroia sa ajunga la sufletul romanilor, de personajele pitoresti ale satului din epoca lui gheorghe gheorghiu-dej si pentru o coloana sonora de exceptie purtand semnatura lui Vasile Sirli.

Urmareste mai jos trailerul filmului Caravana Cinematografica:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea