Showbiz

#cameron diaz #hollywood #actorie

Cameron Diaz: "Voi parasi Hollywood-ul cand voi fi nefericita"

Cameron Diaz spune ca va renunta la filme atunci cand meseria de actrita nu o va mai face fericita , informeaza showbizspy.com.

Actrita spune ca este fericita cu viata ei, insa recunoaste ca lucrurile s-ar putea schimba pe viitor. Ea mai spune ca este foarte posibil sa faca si altceva.

"Nu am inca 40 de ani si inca nu stiu ce imi idoresc. Cu siguranta nu stau sa ma ingrijorez despre ce voi face in viitor. Eu traiesc viata asa cum este. Acum imi place sa fac filme. Cand nu o sa imi mai placa voi face altceva", a declarat Cameron Diaz.

Actrita spune ca a acceptat sa joaca in filmul The Box, pentru ca este o provocare pentru ea si i s-a parut foarte interesant.

"Sunt atat de multe schimbari in lumea asta, insa toate au legatura. Totul se leaga in existenta noastra. Cred ca tot ce trebuie sa facem este sa dam ce este mai bun din noi si sa fim constienti de deciziile pe care le luam in viata", a mai declarat Cameron Diaz.

Urmareste trailerul filmului The Box:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea