Showbiz

#cameron diaz #relatie #paul sculfor #nunta #planuri

Cameron Diaz isi face planuri de nunta

Cameron Diaz are planuri serioase de casatorie cu iubitul ei, modelul britanic . Cei doi sunt impreuna din mai 2008 si au hotarat sa isi oficializeze relatia, dupa ce Sculfor s-a mutat in casa actritei, din Los Angeles, scrie aceshowbiz.com.

" Cameron si Paul se simt de minune impreuna si nu vor sa grabeasca relatia, dar au vorbit despre casatorie de mai multe ori", declara o sursa din anturajul cuplului. “Cei doi planuiesc mai multe intalniri cu famiile lor, iar casatoria este iminenta. Au o relatie foarte speciala si amandoi iau lucrurile foarte in serios”, a adaugat aceeasi sursa.

Cameron Diaz si Paul Sculfor au incercat sa-si tina relatia departe de ochii presei, insa in iunie 2008, cei doi au fost surprinsi de paparazii la un restaurant din Santa Monica. In trecut, Cameron a mai avut o relatie de patru ani cu Justin Timberlake, iar Paul si-a trecut in “palmares” nume precum Jennifer Aniston sau Lisa Snowdon, fosta iubita a lui George Clooney.

Urmareste trailerul comediei What Happens in Vegas, cu Cameron Diaz.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea