Showbiz

#tom cruise #cameron diaz #actrita #actor #film #cinema

Cameron Diaz - femeia lui Tom Cruise in "Wichita"

Cameron Diaz este foarte incantata ca va face echipa din nou cu Tom Cruise, informeaza femalefirst.co.uk.

Partenera cu starul hollywoodian si in pelicula ce intalneste o femeie cu un trecut urat. Cameron este incantata ca va lucra cu Tom.

„Ei bine, daca nu mi-ar fi placut, nu as fi fost de acord. Dar eu, din contra, sunt foarte, foarte incantata de toata aceasta poveste. Este un film de actiune si deabia astept sa lucrez cu Tom Cruise, a marturisit vedeta pentru revista Us Weekly.

De altfel, actrita de 36 ani are o relatie foarte stransa cu Tom si familia acestuia. Dovada sta faptul ca celebrul actor si sotia lui, Katie Holmes, au fost prezenti saptamana aceasta, cand Diaz a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame .

„Am fost foarte fericita cand i-am vazut. Au fost minunati amandoi. A fost asa de dragut din partea lor sa vina sa ma sustina. Toata familia si toti prietenii mei erau prezenti. Si pe cuplul Cruise il consider la fel. Astfel ca a fost minunat sa-i vad acolo.”, a mai precizat Cameron Diaz.

Pelicula Wichita cu Tom Cruise si Cameron Diaz in distributie va avea premiera anul viitor.

Urmareste trailer-ul filmului Vanilla Sky:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea