Showbiz

#electro #avatar #james cameron #jean michel jarre

Camerele video din Avatar, folosite in concertele lui Jean Michel Jarre

Cele mai recente concerte ale lui Jean Michel Jare sunt filmate in 3D, utilizandu-se acelasi tip de camera de filmat folosit de James Cameron in blockbusterul Avatar, scrie synthopia.com.

Jarre a fost contactat de reprezentatii Panasonic, firma producatoare a camerelor, care i-au propus sa filmeze in fomat 3D si sunet high definition.

Muzicianul francez spune ca show-urile sale 3D vor fi lansate in cursul acestui an atat in format 3D, cat si in format 2D. Jarre este de parere ca filmarile 3D sunt un pas important similar trecerii de la alb-negru la color.

Jean Michel Jarre a lansat in trecut DVD-ul “ Jean Michel Jarre ’s Oxygene : Live In Your Living Room" in varianta 3D , folosind o tehnologie ceva mai veche.

Jean Michel Jarre urmeaza sa sustina in aceasta vara un concert in Romania. Show-ul este programat pentru data de 3 iunie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Pentru acest concert sunt disponibile cinci categorii de bilete: 100, 200, 300, 500 si categoria VIP - 700 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea