Showbiz

"California Dreamin'" prezentat la Bruxelles la Festivalul Filmului European

Filmul California dreamin ’ (nesfarsit) al regizorului Cristian Nemescu va fi prezentat azi, 14 mai, la Parlamentul European de la Bruxelles, in cadrul festivalul filmului european pe tema dialogului intercultural, potrivit unui comunicat al Centrului Roman de Informare de la Bruxelles.

In cadrul anului Dialogului Intercultural, reteaua EUNIC (reteaua europeana a centrelor si institutelor culturale) Bruxelles organizeaza in perioada februarie – decembrie 2008 un proiect dedicat filmului european.

Evenimentul este organizat impreuna cu Parlamentul European si cuprinde peste 25 de filme reunite in proiectul "Festivalul Filmului European pe tema dialogului intercultural". Scopul proiectului este de a promova diversitatea culturala prin intermediul filmelor europene realizate si produse incepand cu anul 2000.

Romania participa la acest proiect cu filmul California dreamin’ (nesfarsit) al regizorului Cristian Nemescu. Proiectia peliculei va avea loc la Parlamentul European, spatiul Yehudi Menuhin, sub patronajul eurodeputatului roman Ramona Manescu, si va fi urmata de o dezbatere in prezenta scenaristului Tudor Voican si a actorului Razvan Vasilescu.

La proiectie vor fi invitati eurodeputati , functionari europeni, membrii ai corpului diplomatic si reprezentanti media acreditati la Bruxelles. Evenimentul este organizat de Centrul Roman de Informare de la Bruxelles cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

TrailerCalifornia dreamin’ (nesfarsit)


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea