Showbiz

#woody #buzz #toy story 3 #animatie #film

Buzz si Woody, personajele din Toy Story 3, sosesc la Bucuresti

Cu o saptamana inainte de premiera Toy Story 3 , cel mai asteptat film de animatie al anului, fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe cei doi simpatici eroi principali, buzz si Woody, pentru prima oara in vizita in Romania.

Venite direct de la Disneyland, personajele vor face o oprire de trei zile in Bucuresti, in perioada 11-13 iunie, timp in care isi vor astepta fanii pentru poze si jocuri in mall-urile Liberty Center, SUN PLAZA si AFI Palace Cotroceni .

In data de 11 iunie, cei doi va vor saluta de dimineata in cadrul unor show-uri TV, pentru ca apoi sa se mute in Liberty Center pana la ora 19.00. Sambata, 12 iunie 2010, Buzz si Woody vor fi prezenti la Sun Plaza intre orele 12.00 – 19.00. In data de 13 iunie cele doua simpatice personaje isi vor astepta fanii la AFI Palace Cotroceni, intre orele 12.00 si 19:00.

Seriful Woody si astronautul Buzz Lightyear, protagonistii principali ai filmului de animatie Toy Story, sunt doua dintre cele mai iubite personaje de desene animate din toate timpurile, popularitatea lor rivalizand-o pe cea a lui Tom & Jerry.

In seria de animatie Toy Story 3, care va avea premiera in Romania in data de 18 iunie, cei doi sunt jucariile lui Andy si reprezinta practic doua generatii de jucarii: cea clasica, Woody, un cowboy descins din Westernurile americane, si cea viitoare, Buzz, astronautul, realizat din plastic si dotat cu aripi, lumini si lasere.

Urmareste trailerul filmului Toy Story 3:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea