Showbiz

"Busola de Aur" va avea continuari

Lansat anul trecut in decembrie pe marile ecrane, a inregistrat un esec remarcabil in box-office-ul american, nereusind sa atinga nici macar pragul de 100 de milioane de dolari. Uimirea producatorilor a fost cu atat mai mare cu cat, in Europa si in alte tari in care a fost lansat, filmul a reusit sa stranga aproape 400 de milioane de dolari.

Acest paradox a fost explicat de producatorii filmului printr-o campanie defectuoasa de marketing, care s-a concentrat in primul rand pe vedete precum . Ultima parte ar urma sa fie The Amber Spyglass, iar producatoarea Deborah Forte a dat asigurari ca cele doua filme se vor face. Acestea vor putea fi filmate in acelasi timp, ca in cazul unei alte trilogii de succes, Piratii din Caraibe, dar nu vor ajunge in cinematografe mai devreme de 2010.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea