Showbiz

#alte-genuri #concert #buika #bucuresti

Buika concerteaza la Sala Palatului pe 18 aprilie (VIDEO)

Buika , artista cu radacini africane va concerta in Romania pe 18 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 19:30.

Buika este o artista cu adevarat extraordinara, care s-a bucurat de colaborari cu nume mari din industria muzicala : Jose Luis Perales, Nelly Furtado si legendarul Armando Manzanero.

Concha Buika
s-a nascut in Palma de Mallorca, fiind fiica unor refugiati politici, originari din Guinea Ecuatoriala.

Artista este foarte cunoscuta atat in cluburile cosmopolite din New York, Las Vegas, cat si pe continentul european datorita muzicii sale, o fuziune intre genuri muzicale extrem de diverse: flamenco, pop, jazz, blues, soul .

Buika a lansat in 2009 "El Ultimo Trago", un album inregistrat cu Chucho Valdes si produs de Javier Limon. Discul este considerat un tribut adus artistei Chavela Vargas, pe care Buika o admira in mod profund.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si prin reteaua de magazine Diverta, casa de bilete Unirea 1, pe myticket.ro, ticketpoint.ro, si pe biletfan.ro.

Buika - "La falsa moneda - Tunel 57"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea