Showbiz

#adaptare #film #benzi desenate #freedom formula #x men #superman returns #bryan singer

Bryan Singer si formula libertatii

Compania New Regency a obtinut drepturile de ecranizare pentru marele ecran a benzilor desenate Freedom Formula : Ghost of the Wasteland. Desi nu s-a stabilit oficial, cel mai probabil proiectul va fi regizat de Bryan Singer , a carui companie se va ocupa de productia filmului, informeaza variety.com.

Filmul va fi distribuit de 20th Century Fox , care a mai colaborat cu Bryan Singer la blockbuster-ul X-Men 2. Scenariul va fi scris de Michael Finch.

Freedom Formula are la baza o premiza futurista in care avioanele de lupta sunt inlocuite cu un soi de super-piloti dotati cu niste costume de ultima generatie. Personajul principal este un pilot de curse modificat genetic, care descopera ca are puterea de a schimba societatea.

Filmul va fi co-produs de Bad Hat Harry Prods si Radical Pictures, cu Singer si Barry Levine producatori, iar Jesse Berger si Michael Zoumas producatori executivi.

Seria de benzi desenate a fost creata de Edmund Shern – care va fi implicat in acest proiect prin functia de producator asociat.

"Mike Finch a venit cu o idee incredibila care intra adanc in mitologia materialului sursa”, spune Barry Levine, care colaboreaza in prezent cu Universal si Spyglass la o alta adaptare dupa benzi desenate - Hercules: The Thracian Wars.

Urmareaste trailerul filmului Superman Returns, in regia lui Bryan Singer

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea