Showbiz

#first class #x men #detalii #bryan singer

Bryan Singer ne da noi detalii despre "X-Men: First Class"

Bryan Singer , producatorul noului film din seria X-Men, a stat de vorba recent cu cei de la Ain’t it Cool News si a dat detalii despre personajele si povestea din First Class .

Singer a declarat ca actiunea este plasata in anii ’60 cand Charles Xavier ( Professor X ) si Erik Lensherr (Magneto) au putin peste 20 de ani si lucreaza impreuna. Xavier, interpretat de James McAvoy, nu apare inca in scaunul cu rotile asa cum il stim din primele trei filme X-Men.

Despre celelalte personaje, Bryan Singer spune ca Kevin Bacon il joaca pe Sebastian Shaw, January Jones este Emma Frost , in timp ce Rose Byrne o va interpreta pe Moira MacTaggert. Fratele lui Cyclops, Alex Summers este jucat de Lucas Till.

Producatorul noului film din seria X-Men, a adaugat ca First Class nu este bazat pe benzile desenate, ci reprezinta mai degraba un alt inceput pentru celebra franciza. Dar chiar daca scenariul filmului este departe de aventurile personajelor din benzile desenate, costumele vor fi mult mai asemanatoare cu cele desenate original decat cu cele prezentate in primele 3 filme ale seriei.

Filmarile vor incepe pe 31 august in Anglia la Oxford si se vor muta mai tarziu in SUA. Regia este semnata de Matthew Vaughn care se inspira din filmele Bond ale anilor ’60 pentru a recrea gadget-urile din acea perioada.

Michael Fassbender este Magneto, iar premiera lui X-Men: First Class va avea loc pe 3 iunie 2011. Pana atunci, Bryan Singer promite ca foarte curand vom putea si primele imagini de la filmari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea