Showbiz

#cinema #borat #bruno #film #premiera

Bruno are site oficial

Odata cu inceperea campaniei " de Romania", se lanseaza site-ul oficial al filmului - www.bebruno.ro. Asteptata pelicula va avea premiera in Romania peste 3 saptamani.

Cei care l-au adorat pe faimoasei emisiunii tv Funkyzeit. Fiind obisnuit cu celebritatea, Brono stie ce responsabilitati are o vedeta fata de fanii sai, motiv pentru care este nelipsit de la prezentarile de moda, tratamentele faciale si sedintele de epilare . Totul pana in momentul in care, la urechile lui ajunge vestea conform careia emisiunea sa a fost scoasa din grila de programe .

Trist si dezamagit, Bruno incearca sa se incurajeze cu ideea ca este pana la urma un luptator si se hotareste sa ia contact cu faima la ea acasa, adica la Hollywood. Ajutat de Lutz, fostul asistent al asistentului sau de la Funkyzeit, Bruno este acum pregatit sa intreprinda orice actiune pentru a cunoaste celebritatea mondiala!

Prin ce trece controversatul personaj pentru a fi prieten cu Sting, Bono sau Snoop Dogg , poti afla odata cu lansarea, pe 31 iulie, a celui mai tare documentar de la „ Lion King ” incoace.

Urmareste trailer-ul filmului Bruno:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea