Showbiz

#bruce willis #gwyneth paltrow #m.night shyamalan

Bruce Willis si Gwyneth Paltrow fac echipa pentru M. Night Shyamalan?

se pregateste sa lanseze in aceasta vara blockbuster-ul , dar regizorul are deja un alt proiect la care lucreaza. Cei de la The Hollywood Reporter sustin ca Shyamalan are un scenariu nou pe care l-a prezentat deja mai multor producatori.

Ca intotdeauna atunci cand vine vorba despre proiectele lui M. Night Shyamalan, nici despre noul scenariu nu se cunosc detalii, regizorul fiind cunoscut pentru faptul ca pastreaza intotdeauna secretul asupra muncii sale. Totusi, circula zvonuri ca si de data asta cineastul a reusit sa alinieze pentrul noul sau film numai actori de categoria A.

The Hollywood Reporter (THR) afirma ca din distributia noului film al lui Shyamalan fac parte Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow si, din nou, Bruce Willis, cu care regizorul a mai colaborat la The Sixth Sense si Unbreakable.

M. Night Shyamalan este atat de hotarat sa tina secret acest film, incat le-a permis numai catorva manageri de studiouri sa citeasca scenariul . THR sustine ca putinii manageri care au primit scenariul au fost supravegheati in timp ce citeau de un asistent al lui Shyamalan, care a luat scenariul imediat ce scriptul a fost citit.

Pana vom afla mai multe detalii despre noul proiect al lui Shyamalan, vom putea vedea The Last Airbender incepand cu 6 august. Vezi mai jos un trailer al acestui film:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea