Showbiz

#bruce willis #proces #acuzare #producatori #regizor #film #judecată

Bruce Willis, dat in judecata de producatori

Actorul Bruce Willis a fost dat in judecata de catre producatorii filmului Three Stories About Jane pe motiv ca actorul a abandonat proiectul fara sa anunte, informeaza femalefirst.co.uk.

Starul din Pulp Fiction este dat in judecata de o companie care sustine ca actorul a semnat un contract in valoare de 200 de mii de dolari pentru a regiza pelicula. In filmul Three Stories About Joan ii vom putea vedea pe actorii Owen Wilson si Camilla Belle.

Mai marii companiei Foresight Unlimited au depus actele de proces la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles vineri, 27 februarie, si il acuza pe Willis si compania sa, Willis Brother Films, de incalcarea clauzelor din contract.

In actele depuse la tribunal scria: “Bruce Willis a refuzat brusc si fara o notificare prealabila sa mai apara pe platourile de filmare din motive personale.”

Reclamantii, adica Foresight Unlimited, Signature Entertainment Group si Three Stories Productions, cer daune de patru milioane de dolari.

Nu se cunosc inca motivele pentru care Willis a decis sa renunte, mai ales ca acest film ar fi fost primul proiect regizorial al actorului.

Urmareste trailerul filmului Live Free of Die Hard, cu Bruce Willis

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea