Showbiz

#film #actrita #comedie #brooke shields #furry vengeance #brendan frazer

Brooke Shields - din nou pe marile ecrane

Actrita Brooke Shields (44 de ani) revine pe marile ecrane, punand capat unei pauze de aproape 10 ani din industria filmelor comerciale, informeaza Hollywood Reporter.

Brooke Shields (" Blue Lagoon ", "Wanda Nevada", "Endless Love") va interpreta rolul lui Tami Sanders in comedia de familie “ Furry Vengeance ”, pelicula care urmeaza sa fie regizata de Roger Kumble, cel care a semnat si regia la Cruel Intentions. In distributia filmului vor mai figura: Dick Van Dyke, Samantha Bree, Ken Jeong si Brendan Fraser.

“Furry Vengeance” este povestea unui specialist in domeniul imobiliar (Brendan Fraser), care decide sa-si mute intreaga familie din Chicago in Oregon, dorind sa-si construiasca locuinte pe un teritoriu inca neexploatat de oameni . El va avea insa de furca cu o familie de ratoni , care lupta cu indarjire pentru ca habitatul lor sa nu fie distrus.
 
Urmareste trailerul filmului "Blue Lagoon":
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea