Showbiz

Britney Spears - terapie prin actorie

Cu siguranta toata lumea stie de problemele pe care le-a avut si le are cantareata Britney Spears, cu alcoolul, cu drogurile, cu fostul sotul sau cu masina. Ce-i drept, fosta diva pop incearca din rasputeri sa revina pe linia de plutire, si in putinele momente de luciditate, Britney ia totusi, decizii intelepte.

Britney Spears va juca din nou in serialul , dupa ce a avut mare succes la aparitia sa pe micul ecran in episodul din 24 martie . Spears a aparut atunci in rolul unei receptionere, care se indragosteste de unul din personajele principale ale seriei de televiziune.

Atat producatorii si colegii de platou, cat si audienta au considerat ca rolul i s-a potrivit lui Britney foarte bine, starnind chiar hohote de ras. Episodul respectiv a avut cea mai mare audienta din istoria serialului. “Show-ul e exuberant si la fel e Britney”, a declarat o sursa pentru revista americana People. “S-a distrat atat de mult prima data, incat vrea sa se intoarca. A fost o decizie mutuala de a mai lucra impreuna”, a adugat aceeasi sursa.

Britney Spears nu este la primul rol, ea a mai cochetat cu actoria in 2001, interpretand rolul principal in lungmetrajul Crossroads, iar in 2006 a aparut intr-un episode din serialul Will&Grace.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea