Showbiz

#jason trawick #britney spears

Britney Spears l-a angajat din nou pe iubitul ei

Britney Spears l-a angajat din nou pe iubitul ei ca agent. Cei doi au renuntat la relatia profesionala anul trecut, pentru a se putea concentra asupra relatiei de cuplu.

Britney a semnat un nou contract cu firma de impresariat a lui Jason Trawick , iubitul ei.

Cei doi au inceput o relatie romantica in luna martie 2009, dar dupa numai doua luni, Britney Spears a hotarat sa-l concedieze, pentru a nu amesteca prioritatile profesionale cu viata personala .

Compania condusa de Jason Trawick, William Morris Endeavor Entertainment, se va ocupa din nou de cariera cantaretei, care se pregateste de lansarea unui nou album.

“Jason va face parte din echipa care se va ocupa de cariera ei. Nu va fi singurul impresar care lucreaza cu ea, el se va ocupa mai mult de partea de actorie, dar firma lui ii va manageria si cariera muzicala", a explicat o sursa apropiata, citata de Showbizspy.com.

Se pare ca Britney Spears a fost convinsa sa-l reangajeze de catre familia ei, care stie ca Jason pune interesele ei pe primul loc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea