Showbiz

#pop #britney spears #monden #film #rol #biografie #depresie #cinema

Britney Spears, isterica doar pe marile ecrane

Britney Spears se pregateste sa joace intr-un film inspirat din propria sa viata, evidentiind astfel toate momentele urate prin care a trecut, clipe de stres si zbucium interior cauzate de crizele de depresie din ultimii ani.

Conform spuselor unor apropiati ai artistei, Brit a depasit cea mai traumatizanta perioada din viata ei, si s-a hotarat sa mai treaca prin crizele care i-au afectat profund cariera, doar pe marele ecran si numai la indicatiile unui regizor.

Regizorul noului film in care Britney va avea rolul principal, este nimeni altul decat britanicul Phil Griffin, care de altfel a sfatuit-o pe artista sa joace intr-un film pentru marile ecrane, dupa ce aceasta a fost recompensata cu critici favorabile pentru prestatia din serialul de televiziune, „ ”.

Phil Griffin a mai lucrat de altfel si cu Amy Winehouse, o vedeta pop extrem de capricioasa si cu probleme de comportament . Acest lucru indica faptul ca regizorul nu se teme sa colaboreze cu persoane mai complicate. Phil a regizat videoclipurile „Rehab” si „ Back to Black ”, semnate Amy Winehouse.

„Va fi un film sumbru si indraznet”, a marturisit o sursa apropiata a cantaretei, precizand de altfel ca productia va prezenta viata divei cu suisurile si coborasurile din cariera, printre care se regasesc momentul in care aceasta s-a ras in cap , cat si lupta pe care a trebuit sa o poarte pentru a obtine custodia celor 2 copii ai ei.

Conform spuselor unor surse apropiate, nu se stie deocamdata daca Justin Timberlake va accepta sau nu sa joace propriul lor in acest lungmetraj.

In ceea ce priveste cariera muzicala a lui Britney Spears, cel mai recent album al sau, intitulat „Circus”, va fi lansat luna viitoare, pe 2 decembrie, chiar de ziua divei. Materialul discografic a avut parte de cronici favorabile, cantareata fiind recompensata cu 3 Video Music Awards , in septembrie, anul acesta.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea