Showbiz

#pop

Britney Spears eliminata din noul clip Pussycats Dolls

Scenele pe care le-a filmat excentrica artista Britney Spears pentru cel mai recent clip semnat Pussycats Dolls, "When I Up", au fost inlaturate din forma finala a materialului, conform MTV News.

Motivele pentru care "pisicutele" au inlaturat imaginea lui Britney din clipul lor, nu a fost facute publice inca.

"Ele se intalnesc in trafic si se saluta - cam asta e tot. Bineinteles, Britney e o blonda hot. E o secventa foarte scurta, dar Britney s-a distrat foarte tare", declara saptamana trecuta o sursa pastrata anonima de catre US Magazine, referitor la aparitia lui Britney in material.

"When I www. comunicatedepresa.ro/grow1" title=" www. comunicatedepresa.ro/grow1" title="grow">grow ">Grow Up", premierea pe 13 iunie

Videoclipul "When I Grow Up" a avut premiera pe 13 iunie, in cadrul emisiunii FNMTV de la MTV.

The Pussycat a fost infiintata ca trupa de dans in anul 1995 de catre coregrafa Robin Antin, pentru ca in anul 2003 sa fie re-orientata spre o cariera muzicala. Trupa a luat nastere intr-un mic studio de dans in garajul din LA al actritei Christina Applegate, colega de camera a lui Robin Antin.

La initiativa Christinei, Pussycats Dolls au inceput sa cante in renumitul club Viper Room de pe Sunset Strip, detinut de . The au devenit formatia de joi seara a clubului pentru urmatorii sase ani.

Dupa primul single, lansat in anul 2004, cele 6 componente ale trupei au fost de neoprit in ascensiunea lor fulminanta. Cu LP-ul de debut, PCD, lansat de A&M Records in septembrie 2005, Pussycat Dolls au inregistrat un success remarcabil. Hit-uri precum "Don`t Cha", "Stickwitu", "Buttons", "I Don`t Need A Man", and "Wait A Minute" au facut inconjurul clasamentelor internationale, aducandu-le cantaretelor numeroase premii Grammy, Billboard si MTV.

Pussycats Dolls in Romania

Pussycats Dolls au sustinut concerte peste tot in lume. Nicole, Ashley, Jessica, Melody si Kimberly au vizitat si Romania, in 2007, pentru a sustine un concert in cadrul festivalului Coke Live.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea