Showbiz

#britney spears #madonna #glee

Britney Spears a adus audiente record pentru Glee

Episodul din serialul " Glee " dedicat lui Britney Spears a inregistrat cea mai mare audienta de pana acum a serialului.

In cadrul tributului adus lui Britney, personajele din Glee au cantat cinci hituri ale solistei si blonda a filmat si ea o aparitie scurta pentru episod.

Episodul a fost vizionat de 13,3 milioane de telespectatori in SUA, depasind audienta de 12,98 milioane, inregistrata de episodul din primavara acestui an, dedicat Madonnei "The Power Of Madonna".

"...Baby One More Time imi starneste atatea amintiri! Parca ar fi ieri... Va multumesc FOARTE mult pentru ca ati realizat acest episod!", a scris Britney Spears pe Twitter in timpul difuzarii.

Britney apare si ea in episod, in timpul unor secvente de vis, induse de anestezie .

Printre hiturile interpretate in episodul Glee se numara: Toxic, Stronger, Baby One More Time, I'm A Slave For You si Me Against The Music.

Creatorul serialului, Ryan Murphy, a descris-o pe Britney Spears ca fiind "probabil cea mai importanta femeie din muzica din ultimii 10 ani, alaturi de Lady Gaga".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea