Showbiz

#pop

Britney refuza sa i se alature Madonnei

Britney Spears nu se va alatura Madonnei in turneul mondial al acesteia, "Sticky & Sweet", desi Madonna intentiona astfel sa o ajute pe neastamparata vedete sa-si revitalizeze cariera.

In schimb, Britney a fost de acord sa filmeze un clip impreuna cu regina muzicii pop, material ce va fi transpus pe un ecran urias in cadrul turneului Madonnei, programat sa inceapa pe 23 august .

Cele doua vedete nu se se afla pentru prima oara pentru aceeasi scena. Cantaretele au socat publicul la MTV Music Awards 2003, incheindu-se prestatia scenica cu un sarut pasional .

Britney Spears lucreaza in prezent la un nou material discografic. Totodata diva a filmat in urma cu o luna la Londra un nou videoclip pentru piesa "Radar", care va fi urmatorul sau single. Noul album al lui Britney urmeaza a fi lansat in octombrie si va fi realizat cu ajutorul producatorii Rodney "Darkchild" Jerkins si J.R. Rotem.

Peste 83 de milioane de discuri vandute

Vedeta pop a vandut pana in prezent peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul "Baby One More Time", in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul "Oops!...I Did It Again", material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu "Britney" si a fost urmat de discul, "In the Zone" in 2003, al carui single, "Toxic", i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

Dupa o de cativa ani, Britney Spears lanseaza in 2007 un nou album, intitulat " Blackout ", al carui single "Gimme More" a fost vazut de MTV ca fiind un esec in revenirea pe piata muzicala a solistei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea