Showbiz

#pop #britney spears #monden #kevin federline #mariaj #divort #impacare #relatii #custodie #bani

Britney il vrea inapoi pe Kevin Federline

Desi in 2006 s-au decis sa puna capat casniciei, ba mai mult, au avut o serie de conflicte pe tema custodiei copiilor, Britney Spears si Kevin Federline se gandesc sa se mute impreuna.

Se pare ca perioada imediata de dupa despartire nu le-a adus prea multa bucurie nici divei pop, nici fostului sau dansator si mai apoi, sot.

Mai mult de atat, putem spune ca Britney a trecut prin cea mai proasta perioada a vietii ei: depresie, alcool in exces, pierderea custodiei copiilor si altele.

Se pare insa ca artista si-a revenit si odata cu relansarea carierei sale muzicale, se gandeste serios sa faca ordine si in viata personala. Tocmai de aceea, indragostita inca de fostul ei sot, i-a propus acestuia sa se mute impreuna, potrivit site-ului inquisitr.com.

Federline a trecut peste multe, dar nu cred ca va mai trece mult timp pana cand se vor muta din nou impreuna”, a marturisit o sursa apropiata cuplului.

Kevin pare a fi mai mult decat incantat ca va locui din nou cu Britney, si asta pentru ca e greu sa fii tata singur. In acelasi timp, Brit este in culmea fericirii ca va fi din nou langa copii ei si ca va avea o relatie cu cineva in care poate avea incredere.

Gurile rele insa o avertizeaza pe mediatizata artista sa aiba grija, ca nu cumva fostul sot sa fie interesat doar de banii ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea