Showbiz

#brett ratner #x-men 3 #film #hercule

Brett Ratner, regizorul lui X-Men 3, vrea un film cu Hercule

Brett Ratner l-ar putea aduce pe ecrane, din nou, pe legendarul erou grec Hercule , regizorul fiind atasat unui nou film.

Potrivit LA Times, producatorii de la Millennium/Nu Image lucreaza la un nou proiect bazat pe povestea clasica a lui Hercule si dupa 3 ani de dezvoltare, viitorul film are atasat un regizor in persoana lui Brett Ratner.

Deocamdata insa nu se cunosc mai multe informatii despre proiect, astfel ca mai toata lumea se intreaba daca pelicula va fi realizata asemeni noului film Conan – un action violent – sau va fi o productie epica de genul celor care poarta marca jerry bruckheimer.

Nu se stie nici macar daca Ratner va trece in cele din urma in scaunul de regizor, avand in vedere ca ultimele filme despre care s-a zvonit ca le va regiza (Conan si The Hobbit) au ajuns in cele din urma pe mana altor cineasti.

Cert este ca, pana acum, povestea lui Hercule a tot fost spusa in zeci de filme si seriale, dar nicio reprezentare a eroului mitologic nu a fost memorabilia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea