Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #casa #locuinta #brazilia #the lost city of z #changeling #benjamin button

Brazilia, noua tinta a cuplului Jolie-Pitt

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa achizitioneze o locuinta in Brazilia, informeaza mirror.co.uk.

Angelina Jolie doreste sa se intoarca in America de Sud pentru a participa la mai multe activitati caritabile, iar Brad Pitt va participa, din primavara, la filmarile productiei the lost city of z, care vor avea loc in Brazilia.

Angelina si Brad au mai stat si in Franta, intr-o locuinta cumparata pentru suma de 44 de milioane de euro. Cei doi mai au case atat in Germania, cat si in America.

"Brad nu trebuie sa fie indemnat prea mult, pentru ca el doreste sa devina cunoscut pentru faptul ca este un actor aventuros, precum Harrison Ford", a declarat o sursa din apropierea cuplului.

In productia The Lost City of Z, Brad Pitt va interpreta rolul colonelului britanic Harrison Fawcett, disparut in jungla braziliana in 1925, pe cand cauta Oras Z.

Angelina Jolie este nominalizata la categoria "cea mai buna actrita" pentru rolul din Changeling iar Brad Pitt este in cursa pentru desemnarea "celui mai bun actor", pentru rolul din The Curious Case of Benjamin Button.

Urmareste trailerul filmului Changeling



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea