Showbiz

#personaj negativ #sherlock holmes 2 #villain #brad pitt

Brad Pitt va fi villain-ul din Sherlock Holmes 2

Guy Ritchie are planuri mari pentru continuarea lungmetrajului Sherlock Holmes , planuri care il includ pe nimeni altul decat Brad Pitt.

Actorul, care a mai colaborat cu , in care va interpreta rolul personajului negativ, scrie popeater.com. Astfel, .

“Lui Guy ii place foarte mult de Brad. A mai lucrat cu el si considera ca nu este exploatat la adevaratul sau potential. Guy stie ca toata lumea il vede pe Brad ca fiind doar un sex-simbol, dar el de abia asteapta sa-l transforme in cel mai personaj din lume. Cu siguranta, continuarea filmului va fi ceva extraordinar”, a spus o sursa pentru PopEater.

Brad Pitt este foarte incantat de acest rol, desi regizorul Guy Ritchie nu a vrut sa confirme inca faptul ca actorul, in varsta de 46 de ani, se va alatura lui Robert Downey Jr. si Jude Law in sequel-ul lui Sherlock Holmes.

Filmul lui Ritchie va avea premiera in Romania pe 1 ianuarie si vom avea parte de un Holmes reinventat, care, pe langa inteligenta binecunoscuta, este inzestrat de regizor si cu o inclinatie spre artele martiale .

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea