Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #jennifer aniston #benjamin button

Brad Pitt suspina dupa Jennifer Aniston

Prietenii lui Brad Pitt cred ca actorul inca mai are sentimente pentru Jennifer Aniston , fosta lui sotie, despre care vorbeste foarte des, informeza femalefirst.co.uk.

Pitt, nominalizat la premiul Oscar pentru "cel mai bun actor" datorita rolului sau din filmul The Curious case of Benjamin Button, este nefericit in relatia sa cu Angelina Jolie si devine nostalgic cand se gandeste la casatoria cu Jennifer Aniston.

"Felul in care Brad Pitt vorbeste despre Jennifer ii face pe prietenii sai sa se intrebe daca nu cumva, dupa tot acest timp, isi doreste sa nu se fi despartit de ea", a declarat o sursa apropiata actorului publicatiei National Enquirer .

"Pun pariu ca o doreste in secret, mai ales dupa ce aceasta implinit 40 de ani. Jennifer e mai sexy ca niciodata. Cu siguranta a fost gelos cand a aflat ca s-a impacat cu John Mayer . Ai impresia ca Brad stie ca poate fi mereu el insusi in preajma lui Jennifer", a mai spus aceeasi sursa.

Angelina Jolie si Brad Pitt au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati – Maddox (sapte ani), Pax (sapte ani), Zahara cinci ani), gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline (sase luni) si Shiloh (doi ani).

Brad Pitt si Jennifer Aniston au divortat in 2005, dupa un mariaj de cinci ani.

Urmareste trailerul filmului The Curious case of Benjamin Button



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea