Showbiz

#the tiger #darren aronofsky #brad pitt

Brad Pitt si Darren Aronofsky lupta pentru "The Tiger"

Iata o echipa pe care nu credeam s-o vedem vreodata la treaba: Brad Pitt si Darren Aronofsky . Cei doi vor colabora la thriller-ul de actiune The Tiger, anunta Empire Online.

Dupa ce Brad Pitt a renuntat la rolul din The Fountain regizat de Aronofsky in 2006, iar apoi amandoi s-au retras din proiectul The Fighter, acum duo-ul revine in atentie cu un film despre tigri.

Noul film se bazeaza pe cartea de non-fictiune a lui John Vaillant, care urmareste viata grea a celor care traiesc in taigaua siberiana in apropierea teritoriilor tigrilor. Cand o felina incepe sa atace si sa omoare locuitorii oraselului siberian, un padurar trebuie sa treaca peste dragostea sa pentru natura si pentru animale si sa porneasca in cautarea animalului pentru a-l confrunta.

Scenariul va fi adaptat de un alt colaborator al lui Pitt: scenaristul filmului Babel, Guillermo Arriaga. “Este prima data cand voi adapta un scenariu, pana acum am scris doar scenarii originale. Am ales sa adaptez aceasta poveste, in primul rand, pentru ca iubesc natura si tensiunea dintre om si ea pe care o sublinieaza si cartea; in al doilea rand, pentru ca am privilegiul sa lucrez cu doi cineasti de succes”, a spus Arriaga pentru Variety.

Cu Pitt, Aronofsky si Arriaga la bord, The Tiger se anunta un film de Oscar, dar sa speram ca regizorul nu va dori sa se razbune cumva pe Brad pentru retragerea din The Fountain, care ar fi trebuit sa fie initial un proiect epic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea