Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #copiii #plaja #malibu #foto

Brad Pitt si Angelina Jolie si-au dus copiii la plaja in Malibu (FOTO)

Cuplul de aur al Hollywood-ului, Brad Pitt si Angelina Jolie, si-a dus copiii la o petrecere in Malibu la sfarsitul saptamanii trecute, iar fotografii nu au scapat ocazia de a-i poza in momentele de relaxare.

angelina jolieBrad si Angelina au vizitat cativa prieteni in Malibu in timp ce Pax si Maddox, cei doi fii mai mari ai cuplului, s-au jucat toata ziua in valurile oceanului sub privirile atente ale parintilor.

Fotograful de la x17online.com a fost insa surprins de atitudinea retrasa a Angelinei care parea ca nu vroia parca sa se distreze.

“Brad si Angelina s-au relaxat la petrecere, dar nu s-au prea distrat. Angelina a stat mai tot timpul singura, citind o revista si evitand sa maddoxcomunice cu ceilalti participant la party. Brad s-a amestecat printre invitati, dar preocupat de faptul ca Angelina nu se distra. Probabil ca Brad s-ar fi simtit mai bine, daca ea nu ar fi fost acolo”, a spus fotograful revistei online.

Chiar daca Jolie parea sa nu se simta in largul ei, cei doi fii mai mari ai ei, Maddox si Pax, s-au distrat facand surfing si alergand prin valuri pe plaja.

Vezi o galerie foto cu Brangelina si copiii la plaja AICI.

Credit foto: x17online.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea