Showbiz

#resedinta #singur #casa #brad pitt

Brad Pitt si-a luat o casa... singur

Despartirea mult trambitata dintre Brad Pitt si Angelina Jolie, pare sa treaca de la zvon la realitatea. Brad si-a cumparat in mare secret o casa departe de Angelina, scrie Daily Mail.

Pitt a achizitionat o resedinta cu doar 2 dormitoare in Hollywood Hills pentru care a platit 1,1 milioane de dolari. Mai mult, vila a venit echipata cu o pestera !

“Casa are un farmec aparte. Brad si-o dorea de ceva vreme, dar acum a decis ca este momentul potrivit sa faca acest pas si sa aiba un loc al lui”, a spus o sursa pentru Daily Mail. “Are nevoie de un loc linistit care sa nu fie plin de amintiri cu Angelina, unde sa poata sta singur ca sa se gandeasca la viitorul sau”, a adaugat aceeasi sursa.

Purtatorii de cuvant ai cuplului Jolie-Pitt nu au facut pana acum nicio declaratie oficiala cu privire la zvonurile despre despartirea celor vedete. Insa ieri, cunoscutul realizator radio american, Howard Stern, a anuntat in direct ca zvonurile sunt cat se poate de adevarate, precizand ca nu poate dezvalui sursa informatiilor sale, dar ca aceasta este sigura.

Angelina Jolie – imagini private pe Youtube

Intre timp, Angelina Jolie a lansat pe Youtube un material video privat pentru a marca aniversarea a trei ani de la moartea mamei sale, Marcheline Bertrand, decedata in 2007 dupa ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian.

Imaginile ii prezinta pe Angelina, pe atunci in varsta de 6 ani, pe fratele sau James Heaven si pe mama lor in timpul unei vacante in Hawaii. Materialul, pe care il puteti urmari mai jos, se incheie cu un mesaj din partea Angelinei si a lui James pentru mama lor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea