Showbiz

#cuplu #relatie #jennifer aniston #angelina jolie #brad pitt

Brad Pitt s-a intalnit in secret cu Jennifer Aniston

Brad Pitt si Angelina Jolie nu reusesc sa treaca peste momentele dificile ale relatiei, iar actorul se pare ca s-a intalnit in secret cu fosta sotie, Jennifer Aniston, informeaza showbizspy.com.

Cei doi, care au divortat in 2005, dupa cinci ani de casnicie, s-au intalnit in New York, intr-o camera a hotelului Essex House Hotel, langa Central Park.

Se pare ca Brad i s-a destainuit lui Jennifer si i-a povestit despre problemele din relatia cu Angelina Jolie.

“Jennifer a sosit la hotel imediat dupa ce Brad a chemat-o. El i-a povestit despre problemele sale emotionale, insa nu a fost corect ce a facut Brad, avand in vedere trecutul lor”, a declarat o sursa pentru revista Grazia.

“Ea i-a spus lui Brad ca nu vrea sa aiba de-a face cu o eventuala despartire a celor doi. Jennifer a fost foarte sincera cu fostul sot. I-a spus ca este egoist si ca trebuie sa isi rezolve singur problemele”, a mai completat sursa.

Se pare ca nemultumirea lui Brad vine din dorinta Angelinei de a mai adopta inca un copil.

“In timpul vizitei la un orfelinat , Angelina s-a indragostit pur si simplu de o fetita. Era clar ca isi doreste sa o adopte. Angelina a mai vazut si alti copii, insa acea fetita i-a inmuiat inima”, a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

Brad Pitt si Angelina Jolie au impreuna sase copii, trei biologici si trei adoptati.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds, cu Brad Pitt:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea