Showbiz

#fidela #angelina #distrus #brad pitt

Brad Pitt - distrus pentru ca Angelina este infidela

Pe Brad Pitt l-a lovit depresia si asta numai din cauza Angelinei care ii cere sa fie de acord cu o relatie deschisa , relateaza site-ul showbizspy.com.

Jolie, care a afirmat intr-un interviu recent ca nu crede ca “fidelitatea este esentiala intr-o relatie”, se pare ca i-ar fi sugerat lui Brad sa se intalneasca si cu alte persoane, cel putin o vreme. Sugestia a fost o lovitura pentru Brad. “Daca stii sa citesti printre randuri declaratia Angelinei, este evident ca ei nu i se pare un lucru urat sa-ti inseli partenerul”, a spus o sursa.

“Nu e de mirare ca Brad a inceput sa bea din ce in ce mai mult si sa iasa des cu prietenii lui. I se pare ca nu este destul de bun pentru Angelina, asa ca ce rost mai are sa faca vreun efort in relatie. E o lovitura pentru orgoliul sau”, a mai comentat aceeasi sursa.

“Brad a tot incercat sa mentina relatia cu Angelina, macar de dragul copiilor. A crezut mult timp ca lucrurile se vor indrepta, dar acum este evident ca relatia lor nu prea mai poate fi salvata. Faptul ca Angie crede ca e OK sa-ti inseli partenerul este ultima picatura pentru Brad”, a adaugat aceeasi sursa.

Totusi, daca dam crezare zvonurilor Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit aproape saptamanal in ultima vreme si, in ciuda speculatiilor, cu fiecare aparitie in public, cei doi par si mai fericiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea