Showbiz

#paparazzi #premiera #agent de paza #brad pitt

Brad Pitt - bruscat de un agent de paza la premiera filmului sau

Brad Pitt a fost victima unui incident bizar luni, 10 noiembrie, cand un agent de paza s-a napustit asupra lui, impiedicandu-l sa intre in cinematograful din Los Angeles unde avea loc premiera celui mai recent film al starului, The Curious Case of Benjamin Button , informeaza People.

Pitt a sosit la eveniment cu jumatate de ora mai devreme si a fost intampinat de hoarde de paparazzi gata sa-l surprinda pe star cu noul sau look: mustata si palarie. Dar, in loc sa-l protejeze pe actor de blitzurile fotografilor bagaciosi, un agent de paza s-a repezit la Brad si a facut eforturi disperate pentru a-l da afara din cinematograf.

Confuz din cauza situatiei creata, Brad Pitt a reusit totusi sa se elibereze si sa-i explice zelosului paznic ca face o greseala. Totusi, incidentul nu i s-a parut deloc amuzant lui Pitt. El nu l-a invinovatit pe agentul de paza, pentru ca si-a dat seama ca paparazzi erau mai agresivi decat de obicei.

“Erau mai agresivi decat in mod normal si reusisera sa treaca de o bariera de securitate intr-o zona privata din cinematograf. In cele din urma, a fost o zi obisnuita”, a comentat actorul pentru revista People.

Nu a fost prima data insa cand Brad Pitt a fost protagonistul unui astfel de incident. In septembrie 2007 la Festivalul de Film de la Venetia , o fana l-a imbratisat pe Pitt si a refuzat sa-i dea drumul.

Vizioneaza trailerul celui mai recent film al lui Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea