Showbiz

#inglourious basterds #cannes #film #model sudanez #copil din flori #brad pitt

Brad Pitt are un copil din flori cu un model sudanez

Sau cel putin asa sustine un celebru blogger care comenteaza vietile celebritatilor. Informatia a aparut pe site-ul ianundercover.com al bloggerului Ian Halperin si a facut deja inconjurul lumii , mai ales ca vine intr-un moment delicat pentru Pitt si Jolie care au probleme in cuplu .

Un top model sudanez pretinde ca este insarcinata in cinci luni cu copilul lui Brad Pitt. Aceasta intentioneaza sa vina la Festivalul de Film de la Cannes , unde Pitt isi promoveaza filmul Inglourious Basterds, pentru a-l confrunta pe actor. Brad ar fi refuzat pana acum sa recunoasca faptul ca el este tatal copilului.

Top modelul care in prezent locuieste la Paris a afirmat ca intentioneaza sa aiba o discutie fata in fata cu Pitt: “Nu-mi pasa daca Angie va fi in camera cu noi. Brad trebuie sa recunoasca realitatea. Voi vorbi cu el chiar daca asta inseamna sa merg alaturi de el pe covorul rosu. Voi face tot ce este necesar pentru a rezolva situatia”, citeaza Halperin afirmatia modelului sudanez pe pagina sa de web.

Evident acuzatiile impotriva lui Brad Pitt au fost negate de apropiatii actorului, dar intamplarea va agrava probabil si mai mult problemele de cuplu pe care le au Pitt si Jolie. Recent presa internationala a tot vorbit despre scandalurile dintre cei doi parteneri si despre faptul ca se indreapta spre despartire.

Brad Pitt se afla la Cannes pentru a asista la premiera mondiala a celui mai recent film al sau, drama de razboi Inglourious Basterds, in regia lui Quentin Tarantino.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea