Showbiz

#diamant #angelina jolie #cadou #brad pitt #pandativ

Brad Pitt a primit de la Angelina un pandativ cu diamant

Angelina Jolie (36 de ani) il iubeste pe Brad Pitt (47 de ani) la fel ca-n prima zi, daca tinem cont de cadoul pe care I l-a facut acestuia de curand.

Pitt a primit din partea iubitei sale un pandativ cu diamant, pe care este gravat un mesaj de dragoste, acesta putand fi citit doar cu ajutorul microscopului.

Angelina Jolie a scos din buzunar pentru acest cadou cateva sute de mii de dolari. Pandativul a fost realizat de bijutierul britanic Robert Procop.

De altfel, Procop este cel care a creat multe dintre bijuteriile vedetei. Robert Procop o va ajuta pe Angelina sa lanseze o bijuterii .

Toti banii obtinuti de pe urma vanzarii acestora urmeaza sa fi donati Education Partnership for Children of Conflict, o organizatie de caritate infiintata de actrita americana cu scopul de a-i ajuta pe copiii din lumea intreaga care sufera de pe urma razboaielor si a catastrofelor naturale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea