Showbiz

#sarbatoarile iasului #concert #iasi #snap #dj bobo #basshunter #boney m #dance #electro #rock #pop

Boney M, Basshunter si Snap la Sarbatorile Iasului

Trupele Boney M ( foto ), DJ Bobo , Basshunter , Steve Edwards si Snap vor concerta la Sarbatorile Iasului, dupa cum au anuntat autoritatile iesene, desi publicul nu le-a votat.

In prima faza, municipalitatea a promis ca va incerca sa aduca in inima Moldovei, acele trupe care vor primi cele mai multe voturi din partea iesenilor. Astfel, in urma sondajului realizat pe site-ul oficial al primariei, formatiile castigatoare au fost Depeche Mode si Scorpions, si in niciun caz cele care vor veni de fapt.

Acest lucru se intampla in mai. Ulterior, in luna septembrie, Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al oficialitatiilor a recunoscut ca organizarea sondajului a fost una deficitara, iar trupele cerute nu pot fi contractate.

"Am incercat sa aducem si alte formatii, dar ne-au fost solicitate sume de bani cu mult peste cat ne putem permite noi. De exemplu, UB 40 a cerut 150.000 euro", a declarat, luni, primarul Gheorghe Nichita , in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, acesta a refuzat sa spuna cat vor plati pentru a aduce cele 5 formatii in tara. In schimb s-a anuntat oficial ca acestea vor concerta pe 14 octombrie, pe esplanda Palatului Culturii, unde vor fi si focuri de artificii.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea