Showbiz

Bon Jovi va lansa un album nou

Trupa Bon Jovi se intoarce cu un album nou . Baietii au pregatit si un single nou nout pentru fani, informeaza music-news.com.

Chiar daca au o cariera muzicala de 26 de ani, Jon, Richie, Tico si David continua sa isi uimeasca fanii. Trupa este din ce in ce mai energica, iar muzica lor este mai vie ca niciodata.

Piesa We Weren’t Born To Follow face parte de pe cel mai recent album al trupei, The Circle, care se va lansa pe 2 noiembrie.

"In ultimii zece ani am lansat cinci albume, iar unele dintre melodii reprezinta lumea din jurul nostru. Chiar daca uneori nu ne place ce vedem in jurul nostru, incercam sa ramanem optimisti ", a declarat Jon Bon Jovi.

Pe langa lansarea noului album, trupa a pregatit pentru fani si o surpriza. Documentarul When We Were Beautiful, in regia lui Phil Griffin, aduce in prim plan viata pe care o duc cantaretii in turnee.

Trupa Bon Jovi este una dintre cele mai bune trupe rock din toate timpurile si a castigat mai multe premii Grammy. Trupa a vandut mai mult de 120 de milioane de albume, a cantat in peste 2500 de concerte in mai mult de 50 de tari, in fata unui public de 34 de milioane de fani.

Bon Jovi - Always:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea