Showbiz

#rock

Bon Jovi canta gratis la New York

Veteranul mega-concertelor date pe stadioane, Jon Bon Jovi, a anuntat ca sustine un concert gratis vara aceasta, in Central Park din New York.

Spectacolul de la New Yort este tinut in conjunctie cu Liga Majora de Baseball - Major League Baseball All -Star Game, care este stabilita pentru data de 15 iulie pe stadionul Yankee Stadium.

"Anul acesta, avem sansa sa facem ceea ce se va numi cel mai de succes tur in lume, incepand cu un concert gratis pentru toti fanii din New York", a declarat Jon Bon Jovi .

Bon Jovi, indragostit de New York

"In ultimul timp am tot calatorit prin lume, insa tot New York-ul mi se pare cel mai extraordinar oras din lume", a incheiat artistul.

Concertul gratis oferit de Bon Jovi va avea loc pe 12 iulie, pentru acesta fiind disponibile 60.000 de bilete ce vor putea fi procurate incepand cu 2 iulie.

Pana nu demult pe Internet au circulat cateva zvonuri despre un posibil concert Bon Jovi in Romania.

Zvonuri privind un posibil concert in Romania

Totul a pornit de la niste discutii pe forum unde se pare ca unul dintre tehnicianii trupei ar fi mentionat ca turneul european Bon Joviva trece si prin Romania. Informatia insa nu a fost insa confirmata pe site-ul oficial al grupului.

Jon Bon Jovi este un cantaret, compozitor si actor, originar din Statele Unite. Artistul a format trupa rock Bon Jovi, cu ajutorul careia a vandut peste 120 milioane de albume in toata lumea.

A fost recompensat atat cu premii din partea Academiei MTV Awards cat si Grammy Awards. Piese precum "Always", "Born to be my Baby" sau "I`ll be there for you" sunt doar cateva din melodiile ce l-au facut celebru pe Bon Jovi.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea