Showbiz

#2009 #blur #reuniune #britpop #rock

Blur se reuneste in 2009


Trupa britanica Blur se va reuni in formula completa in 2009, la 6 ani de la dizolvarea sa. In anul 2002, chitaristul Graham Coxon a parasit Blur, preferand sa se dedice carierei solo.

Dupa lansarea albumului “Tink Tank”, in anul 2003, si Damon Albarn, solistul trupei s-a axat pe mai multe proiecte personale printre care si grupul Gorillaz, astfel ca formatia si-a incetat activitatea.

In ultima vreme, atat Coxon, cat si Albarn au marturisit ca nu exclud reunirea. Revenirea Blur din 2009 va fi insotita de 2 concerte de amploare ce vor avea loc in Hyde Park, Londra, informeaza ziarul britanic The Sun. De asemenea, Blur va sustine un recital pe 9 iunie, cu ocazia festivalului de la Glastonbury .

Blur s-a format in anul 1989, la Londra, in formula Damon Albarn (voce, chitara si clape), Graham Coxon (chitara si voce), Alex James (chitara bass si backing vocals ) si Dave Rowntree (baterie si backing vocals). Blur este una dintre cele mai valoroase trupe de britpop din anii ’90. Printre piesele cu care au cucerit publicul din intreaga lume se numara: “Country House”, “Girls&Boys”, “Song 2”, “Charmless Man”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea