Showbiz

#steven spielberg #biografie #martin luther king

Biografia lui Martin Luther King Jr - pe marile ecrane

DreamWorks a achizitionat drepturile de autor asupra vietii lui martin luther king Jr. si va realiza un film biografic pentru marile ecrane, informeaza variety.com. Producatorii sunt Steven Spielberg , Suzanne de Passe si Madison Jones.

King , care a fost asasinat in 1968 in Memphis, la varsta de 39 de ani, si-a rezervat drepturi exclusive asupra discursurilor si cartilor sale inca din timpul vietii. Proiectul studiourilor DreamWorks marcheaza realizarea primului film autorizat de reprezentantii lui Martin Luther King si acorda producatorilor drepturile de a utiliza proprietatile intelectuale ale lui King, inclusiv asupra celebrului sau discurs I have a dream.

"Suntem onorati ca reprezentantii King Estate ne-au acordat oportunitatea de a spune povestea acelor evenimente istorice", a declarat Steven Spielberg, care viseaza la realizarea acestui film de foarte multa vreme. Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre proiectul cinematografic.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea