Showbiz

#houdini #magician #film #bigrafie

Biografia lui Houdini - pe marile ecrane

Jeff Nathanson va scrie si va regiza adaptarea pentru marile ecrane a romanului biografic scris de William Kalush si Larry Sloman despre viata lui Houdini , "The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero ", relateaza reuters.com

Cartea, publicata in 2006, a starnit valuri de controverse. Cartea sugera ca Houdini a fost spion al Marii Britanii si consilier al Tarului Nicolae al II-lea al Rusiei. De asemnea, se crede ca moartea magicianului a fost cauzata de miscarea spiritista, pe care Houdini nu o accepta.

Jeff Nathanson este unul dintre cei mai apreciati scenaristi de la Hollywood. El a realizat scenariul pentru filmele Rush Hour, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Catch Me If You Can si The Terminal.

In prezent, Nathanson lucreaza la adaptarea seriei pentru copii, The 39 Clues si si-a facut debutul regizoral in 2004 cu filmul The Last Shot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea