Showbiz

#arte martiale #deces #film #biografie #bruce lee

Biografia lui Bruce Lee - in curand pe ecrane

O serie de filme despre viata lui Bruce Lee se vor realiza in urmatorii ani, dupa ce familia acestuia a dat producatorilor unda verde, informeaza imdb.com.

Phoebe si Robert Lee si-au dat acordul asupra unei trilogii despre viata vedetei in arte martiale , Bruce Lee. Cei doi frati ai lui Lee spera ca aceste noi filme vor indrepta greselile biografice din celelalte filme despre el.

Robert Lee, fratele lui Bruce Lee, a facut acest anunt la ceremonia de comemorare a 36 de ani de la decesul lui Lee, in 1973. Ceremonia a avut loc luni la Beijing si au participat apropiatii si familia lui Bruce Lee.

"Am citit multe carti si am vazut si mai multe filme despre Bruce Lee, insa in toate exista erori si neadevaruri", a declarat Robert Lee.

Primul film din aceasta serie se va concentra asupra adolescentei lui Bruce Lee, potrivit declaratiilor producatorului Manfred Wong. "In film va fi si kung-fu, insa cel mai important aspect pe care vrem sa il surprindem este viata reala a lui Bruce Lee. Cum era Bruce in viata reala? Era un tip cu mult umor, care isi iubea foarte mult familia", a declarat Wong.

Bruce Lee a murit la varsta de 32 de ani, in urma unei inflamatii a creierului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea