Showbiz

#freddy kruger #elm stret #billy bob thornton #remake

Billy Bob Thornton il va intruchipa pe Freddy Kruger

va intra in pielea infioratorului personaj , in remake-ul celebrului film horror Nightmare on , potrivit site-ului hollywood. com .

ca Thornton ii va lua locul, spunand ca producatorii au facut o alegere excelenta.

"Un buget mare poate insemna ca filmul va arata mult mai bine decat originalul", a precizat Englund.

in filmul Sling Blade sau Ed Crane – un barbier care traieste de pe urma unui santaj , in filmul fratilor Coen, The Man Who Wasn't There.

Horror -ul clasic A Nightmare On Elm Street a fost ales cel mai infricosator film al tuturor timpurilor in urma sondajului realizat de Yahoo! Entertainment. Personajul principal al acestei serii, Freddy Krugger, a impresionat si infricosat generatii intregi cu celebrele sale degete lungi, terminate cu lame taioase, de la mana dreapta.

Billy Bob Thornton va putea fi vazut in curand in cinematografele din Romania in productia Eagle Eye, in care joaca alaturi de Shia LaBeouf.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailerul celebrului film horror A Nightmare On Elm Street.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea