Showbiz

#alte-genuri

Biletele pentru concertul RBD, acum si in magazine

Biletele pentru concertul RBD de la Bucuresti sunt disponibile de ieri, 16 iunie, si in magazine, conform spuselor organizatoriilor evenimentului. Tichetele pot fi procurate din reteaua Eventim, de la magazinele Germanos si Carrefour Voiaj din toata tara.

 

La finalul acestei saptamani, biletele vor putea fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta la nivel national. Pana atunci, cei ce doresc, pot face rezervari on-line de pe site-urile ticketpoint.ro, bilete.ro, eventim.ro si blt.ro.

 

Biletele de 300 ron s-au epuizat

Tichetele in valoare de 300 ron, adica cele din zona Teren A, au fost deja vandute, conform Media Services Events. Mai sunt astfel disponibile biletele la preturi de 200, 150 si 100 ron.

Formatia RBD va ajunge in Romania pe data de 6 septembrie si va pleca imediat dupa concert in Serbia.

 

Diego va canta in deschiderea concertului RBD

Carismaticul latino-lover Diego va deschide concertul RBD din Romania. Acesta a raspuns cu entuziasm invitatiei organizatorilor, datorita succesului pe care l-a dobandit in 2007, in celalalt concert al trupei, la Bucuresti.

 

Anahi , Alfonso , Christopher, Dulce Maria , Maite si Christian, revin in Bucuresti la cererea fanilor cu multe piese noi si efecte speciale neobisnuite, conform Media Services Events.

 

Formatia RBD a cunoscut un succes fulminant intr-o perioada scurta de timp. Drumul catre celebritate a pornit in urma unei telenovele ce da si titlul formatiei, " Rebelde ". Cei 6 tineri exuberanti, plini de viata, cu problemele tipice adolescentine au ajuns foarte repede in sufletul publicului si au aratat ca ai nevoie de ambitie si bucurie pentru a reusi in viata.

 

Tanara formatie a venit si la Bucuresti, anul trecut, pentru a sustine un concert si a sta de vorba cu fanii romani. Acestia au fost intampinati cu caldura si admiratie de romanii de toate varstele.

 

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea