Showbiz

#rock #chitarist #paul gilbert #concert #bucuresti #70 ron #17 octombrie 2008

Biletele la show-ul lui Paul Gilbert, disponibile de maine

 
Biletele pentru concertul Paul Gilbert se vor gasi, de maine, in magazinele Diverta si online, pe www.ticketpoint.ro, anunta organizatorii evenimentului. Pretul unui bilet este de 70 de lei.

Faimosul chitarist Paul Gilbert (ex Racer X si Mr. Big) va sustine in premiera un concert in Romania pe data de 17 octombrie in Becker Brau Live Music Club din Bucuresti.

Concertul extraordinar Paul Gilbert va incepe la ora 20.00.In deschidere va urca pe scena trupa romaneasca pop-rock Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker.

Turneu de promovare a noului album Paul Gilbert

Paul Gilbert  isi va promova la Bucuresti noul sau album, “Silence Followed By A Deafening Roar”. Turneul de promovare a acestui material va debuta pe 23 septembrie.

Inainte de a ajunge in Bucuresti, Gilbert va concerta in Croatia si Serbia, iar din Romania va pleca spre Bulgaria si apoi Grecia.

 Paul Gilbert, unul dintre cei mai rapizi chitaristi din lume 

Muzica lui Paul Gilbert este un fusion in care se regasesc stiluri variate, de la pop, rock, metal, blues, jazz, funk, pana la influente din muzica clasica . Artistul are un stil unic si o executie impecabila, fiind considerat de catre Guitar World Magazine si Guitar One Magazine drept unul dintre cei mai rapizi si tehnici chitaristi din lume.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea