Showbiz

#pop #dance #alte-genuri #madonna #detalii #bilete #concert #bucuresti #26 august 2009 #parc izvor

Biletele la concertul Madonnei, aproape epuizate

Mai putin de 100 de bilete la categoriile VIP (800 lei) si Gold Bar (600 lei) au disponibile pentru show-ul Madonnei de la Bucuresti. De asemenea, se mai gasesc bilete si pentru Gazon B (120 lei), informeaza organizatorii evenimentului.

Incepand de azi, ultimele bilete pentru concertul , in dreptul statiei de metrou Izvor . Casa de bilete va fi deschisa luni si marti intre orele 12:00 si 21:00, iar miercuri, in ziua evenimentului, intre 09:00 si 22:00.

Pentru toti detinatorii de bilete, indiferent de zona pentru care acestea au fost achizitionate ( Gazon A sau B, Tribuna VIP, Gold Bar, Gold Package ), accesul in spatiul de concert se va face pe la oricare dintre cele trei intrari: cea din zona statiei de metrou Izvor, intrarea de la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu Splaiul Independentei, si cea de-a treia, la intersectia strazii B.P. Hasdeu cu B-dul Natiunilor Unite.
 
Accesul se va face in intervalul 17:30-20.30, seara urmand a fi deschisa de "
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea