Showbiz

#etta james #rol #film #spital #droguri #centru de reabilitare #muzica #monden #beyonce knowles #pop

Beyonce verifica efectul drogurilor pentru Etta James


Beyonce a vizitat un centru de reabilitare, insa nu pentru a-si trata anumite probleme medicale. Artista a facut aceasta vizita pentru a intra mai bine in rolul cantaretei Etta James , pe care il va interpreta in filmul Cadillac Records.

Dupa ce s-a ingrasat cu 10 kilograme si si-a schimbat coafura pentru semana cat mai mult cu personajul interpretat, Beyonce Knowles a vizitat un spital din Brooklyn care trateaza persoanele dependente de droguri.

„N-am incercat niciodata droguri, asa ca nu stiu nimic despre efectul acestora. Mi-a fost greu sa ajung acolo. La inceput, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, nu vroiam sa pun intrebari gresite sau sa par ca judec pe cineva.” a povestit artista despre experienta sa in acest spital.

„Au fost atat de sinceri si pentru asta le multumesc. Nu cred ca as fi putut percepe perfect nivelul de durere sau nevoie. Ceea ce fac ei este uimtor. Am invatat multe lucruri importante despre viata si despre mine.”, a adaugat aceasta.

Beyonce si-a lansat azi cel mai recent album solo, „I Am...Sasha Fierce”. Artista a marturisit de altfel ca, experienta pe care a avut-o cu Etta James (celebra pentru piesa „I Just Wanna Make Love To You”) a influentat-o foarte mult la crearea acestui material discografic.

„Nu-mi este frica sa fac ceva diferit. Chiar nu mi-a fost teama sa trec peste cadranul de pop star in care m-au incadrat oamenii”, a marturisit artista.

"Cadillac Records" va avea premiera pe 5 decembrie 2008 

Cantareata a dorit de altfel sa faca personajul sau din Cadillac Records cat mai aproape de adevar .

„Am citit cartea Ettei si am vizionat toate video-urile pe care le-am gasit cu ea. Am vrut sa realizez o imagine cat mai clara a acesteia...A fost o adevarata femeie, a avut tupeu si a fost nemiloasa. Mi-ar fi placut sa fiu ca ea. Si mi-am dorit sa o fac cat mai reala”, a incheiat Beyonce.

Filmul Cadillac Records va avea lansarea pe 5 decembrie 2008 in Statele Unite. Pe langa Beyonce Knowles, in distributie mai apar si Adrian Brody si Mos Def .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea