Showbiz

#alte-genuri #r&b #beyonce knowles #intarziere #deadline #album #lansare #muzica #program

Beyonce n-are timp pentru propriul sau album

Noul album al lui Beyonce Knowles este asteptat de casa de discuri in acest week-end. Se pare, insa, ca diva nu l-a terminat. Daca vedeta R&B, in varsta de 27 ani, nu isi da silinta sa respecte deadline-ul, albumul nu va mai fi lansat la mijlocul lui noiembrie, cum era programat.

„Nu va fi gata”, a marturisit o sursa apropiata vedetei, pentru New York Daily News. „ Trebuia sa-l scoata mai devreme de sfarsitul anului, cand competitia printre artisti este acerba.”, a adaugat aceeasi sursa.

Insa Beyonce nu leneveste. O parte din intarziere este cauzata de numarul mare de proiecte in care este implicata artista.

Vedeta, care cocheteaza si cu actoria, a petrecut ultimele 3 luni filmand „ Cadillac Records ”, lungmetraj-ul in care joaca rolul cantareatei gospel Etta James. In prezent, artista lucreaza la thriller-ul „Obsessed”.

Un alt motiv al intarzierii este si duet-ul cu Justin Timberlake. Se pare ca cei 2 artisti nu au fost multumiti de rezultate si au stat in studioul de inregistrari pana cand melodia a iesit cum trebuie.

Vesti bune insa, cat de curand vor aparea 2 single-uri: „If Were a Boy” si „Single ladies”.

Trupa Destiny`s Child a fost rampa de lansare pentru Beyonce Knowles. Grupul R&B si pop, original un cvartet, a devenit in cele din urma un trio, care consta in Beyonce Knowles, Kelly Rowland , si Michelle Williams . Trupa a lansat patru albume de studio, care contin noua hituri internationale.

Comform R.I.A.A., Destiny's Child au vandut 100 de milioane de inregistrari in toata lumea, devenind cea mai de succes trupa de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formatia ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea