Showbiz

#alte-genuri #beyonce #muzica #album #destiny`s child #single

Beyonce a inregistrat 70 de piese noi

Beyonce lucreaza la noul sau album de aproape un an, si asta pentru ca vrea ca acesta sa arate cat mai multe laturi ale ei.

„Am inregistrat peste 70 de piese si am creat un sound care dezvaluie totul despre mine. Am ajuns la un alt nivel acum si vreau ca oamenii sa vad cat mai multe aspecte ale personalitatii mele”, a declarat artista pe site-ul sau oficial.

„Am lucrat la acest album aproape un an. M-am dedicat trup si suflet finalizarii lui. Aproape ca-l vad ca pe copilul meu. N-am mai stat atat de mult la un proiect de pe vremea cand eram in Destiny`s Child .”, a adaugat artista.

De asemenea, Beyonce a lasat sa se inteleaga ca va exista in primavara lui 2009 si un turneul mondial care sa sustina acest album, care n-are inca un nume. Noul material discografic este programat sa iasa pe piata luna viitoare.

Trupa Destiny`s Child a fost rampa de lansare pentru Beyonce Knowles . Grupul r&b si pop, original un cvartet, a devenit in cele din urma un trio, care consta in Beyonce, Kelly Rowland , si Michelle Williams . Trupa a lansat patru albume de studio, care contin noua hituri internationale.

Conform R.I.A.A., Destiny's Child au vandut 100 de milioane de inregistrari in toata lumea, devenind cea mai de succes trupa de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formatia ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea