Showbiz

#barbat #casatorie #monden #sex #relatii #jay-z #beyonce #r&b #alte-genuri #hip hop

Beyonce a facut sex doar cu Jay-Z

Cine si-ar fi putut inchipui ca voluptoasa Beyonce care indeamna la pacat si cele mai evlavioase minti, este cat se poate de pura si neprihanita?

Intr-un interviu acordat revistei LA Confidential , diva R&B a dezvaluit ca relatia sa cu Jay-Z este prima relatie in adevaratul sens al cuvantului pe care a avut-o pana acum.

„Am mai avut o relatie amoroasa de la varsta de 13 ani pana la 17, dar nu am facut...stiti voi ce. De atunci am avut un singur barbat in viata mea – Jay”.

Artista de 27 ani a mai adaugat ca lipsa unei trecut amoros bogat si diversificat o ajuta si nu-i da dureri de cap . „Din fericire nu a trebuit sa trec prin nicio despartire. Aceasta este prima mea relatie.”

„Am fost impreuna foarte mult timp pana sa ne casatorim, nu ne-am grabit”, a mai adaugat Beyonce, referindu-se la relatiei ei cu Jay-Z.

In plus, artista a infirmat orice zvon cum ca mariajul ei cu Jay-Z este subred: „Sunt foarte, foarte fericita, asta e tot ce pot spune. Este natural ca oamenii sa inceapa sa barfeasca si sa incerce sa strice lucrurile”.

Beyonce si rapper-ul Jay-Z s-au casatorit in aprilie 2008, la New York, ceremonia desfasurandu-se intr-un cerc restrans. Insa, chiar daca incearca sa para un cuplu normal, diva recunoaste ca lucrul acesta este destul de dificil. „Nu putem avea o relatie normala din cauza carierelor noastre”, a explicat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea