Showbiz

#concert #cazatura #beyonce #alte-genuri

Beyonce a cazut din nou pe scena (VIDEO)

Cantareata americana Beyonce era cat pe ce sa plonjeze in public in timpul unui concert sustinut saptamana trecuta la Rio de Janeiro (Brazilia). 

In filmuletul postat rapid pe Internet, Beyonce aluneca la un moment dat si se sprijina cu mainile de podea pentru a evita o cazatura de proportii fix peste fanii aflati langa scena. Beyonce a avut insa prezenta de spirit si si-a continuat concertul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Beyonce a mai cazut pe scena in urma cu trei ani . In timp ce cobora niste trepte diva s-a impiedicat si a aterizat direct pe burta. Inregistrarea acestei cazaturi a aparut a doua zi pe YouTube, in ciuda faptului ca Beyonce i-a rugat cu lacrimi de crocodil pe spectatori sa nu posteze clipul pe Internet.

In alta ordine de idei, Beyonce ar putea juca intr-un nou film . Ultimele zvonuri o crediteaza pe cantareata R&B ca fiind viitoare colega de platou a lui Russell Crowe in remake-ul peliculei A New Star Is Born.

Urmareste mai jos cazatura lui Beyonce din timpul concertului de la Rio de Janeiro:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea